Menungso Ora toto - Tekomlaku Cover Run House Family (Live Akustic Cover)

2 Просмотры
Издатель
Menungso Ora toto - Tekomlaku Cover Run House Family (Live Akustic Cover)

Official Video Music : https://youtu.be/1YlQEfafdpA


Instruments gitar : https://youtu.be/YQMLeldrCtI


Lirik manungso ora toto- Tekomlaku

cerito wingi tak tuliske dadi lagu

mergo kahanane sing marai ngelu

angin wengi sing nggregesi njero awak iki

sing marai netes eluh ono pipi..


soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

phendak dino anane mung rame wae

aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo..


aku sing gemati.. aku sing nresnani

jare meh ngancani malah ngeliyo ati..


Reff :


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..



soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke

phendak dino anane mung rame wae

aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno

Gusti tulung aku ikhlas orapopo..


aku sing gemati.. aku sing nresnani

jare meh ngancani malah ngeliyo ati..


Reff :


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..


 pas wingi kowe mblenjani janji

 ra tak tangisi jo meneh tak gondeli

 tak nei ati ora ngerteni

 dasare kowe randue ati..


 aku ning kene mbok sepeleke

 ra tau nggatheke aku sing meduleke

 kowe kui cen menungso oratoto..

 kowe kui cen menungso oratoto..

  kabeh iki mung marai crito loro..


Terimakasih support kalian semua. Jangan lupa like,komen,subscribe ❤
Mohon maaf jika ada kesalahan
Категория
Дом и Семья
Комментариев нет.